Skip to main content
SVANE HUSE

Vi er et byggefirma med professionelt fokus på kvalitet og byggeri

Hvem er vi

Specialiseret renoveringsvirksomhed med erfarne arkitekter som Utzon og Hans Christiansen. Vi tilbyder innovative og bæredygtige løsninger til dit byggeri. Vores team på 8 dedikerede medarbejdere skaber enkelte og rene linjer i hele byggeriet, så dit hjem passer præcis til dig og din families behov.

“Vores mission hos Svane Huse er at skabe bæredygtige og energieffektive huse af høj kvalitet, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Vi stræber efter at give vores kunder en problemfri byggeproces og en tryg og tilfredsstillende oplevelse.”

Sertac DemirStifter af Svane Huse
Stifter

Sertac Demir

Sertac Demir er en dygtig bygningskonstruktør og murer med mange års erfaring i branchen. Han har specialiseret sig i at skabe holdbare og innovative løsninger til byggeprojekter af enhver størrelse.

Med sin ekspertise inden for byggeteknik og materialer er Sertac i stand til at tage hånd om ethvert byggeri fra start til slut. Han har en omfattende viden om konstruktionsteknikker, materialevalg og byggestandarder, hvilket gør ham til en værdifuld ressource i enhver byggeproces.

Sertac Demir er også kendt for sin forståelse af bæredygtigt byggeri. Han har en stærk overbevisning om, at byggeri skal være miljøvenligt og energieffektivt, samtidig med at det lever op til kundernes behov og ønsker. Dette betyder, at han altid arbejder tæt sammen med sine kunder for at skræddersy unikke og holdbare løsninger, der opfylder deres krav og samtidig er bæredygtige.

Partner

Steffen Tingleff

Steffen er en erfaren tømrer med både svendebrev og mesteruddannelse i tømrerfaget. Med sin omfattende viden og erfaring inden for tømrerfaget kan han tilbyde en bred vifte af tømrerløsninger og services til både private og erhvervskunder.

Som tømrermester har Steffen også en solid forståelse af bygningskonstruktion og design, hvilket gør ham i stand til at skræddersy løsninger, der opfylder kundernes krav og behov. Han arbejder tæt sammen med sine kunder for at forstå deres ønsker og behov, og hans ekspertise gør det muligt for ham at foreslå de bedste løsninger og materialer, der vil passe bedst til deres projekter.

Steffen er kendt for sit øje for detaljer og sin præcision i sit arbejde. Han tager altid omhyggeligt hensyn til alle aspekter af et projekt, og hans fokus på kvalitet og holdbarhed gør ham til en pålidelig samarbejdspartner for enhver kunde.

Hvad vi står for

Vi hos Svane Huse er stolte af vores engagement i at skabe bæredygtige og energieffektive huse, der opfylder vores kunders ønsker og behov. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og sørger altid for at arbejde tæt sammen med vores kunder for at sikre en problemfri byggeproces og en tilfredsstillende oplevelse.

Vi værdsætter også vores samarbejde med de bedste arkitekter og leverandører for at sikre, at alle aspekter af vores byggeri er af højeste kvalitet. Hos Svane Huse er vi dedikerede til at levere den bedste service og det mest bæredygtige byggeri til vores kunder.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig?